Menu
Your Cart

ΒΙΒΛΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ

Brand: ΑΓΚΥΡΑ Κωδικός Προϊόντος: 57288
Ένα μοναδικό βιβλίο. βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών. με μύθους και θρύλους της πατρίδας μας. που αποτελούν μέγιστο περιουσιακό στοιχείο του λαού μας&hellip. Οι μύθοι και οι θρύλοι είναι οι ρίζες των παπ­.πούδων και των πατεράδων μας. Απ&rsquo. αυτές τις βυζάχτρες ρίζες. βύζαξαν κι ανατράφηκαν..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,90€
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 56217
Mύθοι του Aισώπου γεμάτοι φαντασία διδακτικοί και τόσο διασκεδαστικοί! Mε ήρωες συνήθως ζώα οικεία στο παιδί που το βοηθούν να γνωρίσει ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ιδιότητες και έτσι να χτίσει σιγά σιγά την προσωπικότητά του. ISBN: 978-618-02-0783-5..
2,20€
Χωρίς ΦΠΑ:2,20€
Brand: ΑΓΚΥΡΑ Κωδικός Προϊόντος: 45113
Γιατί η Αθηνά ήταν η λατρεμένη θεά των αρχαίων Ελλήνων και θεά της σοφίας? Πώς πήρε η πόλη των Αθηνών το όνομά της? Τι ήταν τα Παναθήναια , πότε και πώς χτίστηκε η πρώτη Ακρόπολη? Ποιος ηγέτης της αρχαίας Αθήνας και πώς πραγματοποίησε το όνειρό του να κάνει την Αθήνα κέντρο πολιτισμού? Γιατί ο Παρθ..
5,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,99€
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 61251
Αχιλλέας ΚΑΙ Έκτορας Ο Τρωικός πόλεμος ξεκίνησε από της Έριδας το χρυσό μήλο και φούντωσε όταν ο Αχιλλέας έχασε τον καλύτερό του φίλο. Ο Έκτορας πολέμησε με γενναιότητα μεγάλη αλλά και ο Αχιλλέας ήταν άπιαστος στην πάλη. Ας τους γνωρίσουμε!..
8,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,99€
Brand: SUSAETA Κωδικός Προϊόντος: 71501
Στο παιδικό του δωμάτιο είχε κρεμάσει αφίσες του Ηρακλή. Πόσο θα ήθελε να του μοιάσει! Και τα κατάφερε! Χαρισματικός από τη φύση του, με περίσσιο θάρρος και ευγένεια στην ψυχή, ο Θησέας ξεκινά έφηβος για την Αθήνα με σκοπό να συναντήσει τον πατέρα του και βασιλιά της πόλης. Στη διαδρομή τα βάζει με ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Brand: SUSAETA Κωδικός Προϊόντος: 59386
Μια συλλογή με τους πιο αγαπημένους μύθους του αξεπέραστου Αισώπου όπου τα ζώα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κάθε ιστορία. Μέσα από τη χαρούμενη εικονογράφηση και τα ανάλαφρα κείμενα περνούν μηνύματα που διδάσκουν στα παιδιά διαχρονικές αξίες...
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,99€
Brand: SUSAETA Κωδικός Προϊόντος: 63683
Ατρόμητοι, έξυπνοι, συνετοί, δίκαιοι, γοητευτικοί και, φυσικά, με υπεράνθρωπη δύναμη, οι ήρωες ήταν σωστά παλικάρια. Ο σπουδαιότερος όλων ήταν, δίχως αμφιβολία, ο Ηρακλής. Από μικρός φαινόταν ότι θα γινόταν… μεγάλος, και οι άθλοι που έφερε εις πέρας τού χάρισαν επάξια ένα εισιτήριο για μια θέση στον..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Brand: SUSAETA Κωδικός Προϊόντος: 57573
Εσύ μπορείς να φανταστείς ποιοι ήταν οι πρώτοι φανταστικοί σούπερ ήρωες Μα φυσικά οι θεοί της Ελληνικής Μυθολογίας! Έλα να σκαρφαλώσουμε στην κορυφή του Ολύμπου για να τους γνωρίσεις από κοντά μέσα από εύθυμα κείμενα ντυμένα με χαρούμενες εικόνες...
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Brand: SUSAETA Κωδικός Προϊόντος: 73067
Αφήνοντας πίσω του την Τροία και τα δεινά του πολέµου, ο Οδυσσέας δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο νησί του, την Ιθάκη. Έλα όµως που ο Ποσειδώνας τον βάζει στο µάτι και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί! Ο κίνδυνος παραµονεύει παντού, οι περιπέτειες και τα βάσανα δεν έχουν τελειωµό. Όµως ο Οδυσσέας ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 58963
Ο Δαίδαλος θαυμαστά έργα δημιουργούσε. Μέχρι και φτερά κατάφερε να φτιάξει και , σαν φτερωτός θεός , με τον γιο του Ίκαρο ψηλά να πετάξει. Όμως η αθωότητα του Ίκαρου δεν τον προφύλαξε από το κακό… Ας τους γνωρίσουμε!..
8,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,99€
Brand: ΑΓΚΥΡΑ Κωδικός Προϊόντος: 46963
Γιατί ο Κρητικός πολιτισμός ήταν ο πρώτος ελληνικός και ευρωπαϊκός πολιτισμός? Ποια βασιλοπούλα ερωτεύτηκε ο Δίας που το όνομά της το πήρε μια ολόκληρη ήπειρος? Ποιος ήταν ο πατέρας του Μίνωα και γιατί τιμώρησε τον Μίνωα ο θεός Ποσειδώνας? Ποιος ήταν ο Τάλως? Τι ήταν ο λαβύρινθος και ποιος ο Μινώταυ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,90€
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 56221
Ο Ιάσονας ξεκίνησε το ταξίδι του με την Αργώ με σκοπό να φέρει το Χρυσόμαλλο Δέρας πίσω στην Ιωλκό. Στην Αργοναυτική Εκστρατεία ήρθε αντιμέτωπος με τις Συμπληγάδες Πέτρες και κινδύνους πολλούς. Με τη βοήθεια όμως των θεών και πενήντα Αργοναυτών κατάφερε να τους ξεπεράσει. Ας τον γνωρίσουμε! ISBN:..
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:7,99€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)